както е писал колегата, явно шестограма се е разхлабил и просто трябва да се стегне без никакви други занимавки, пък като гледам на снимката имаш един луфт от дясната страна, така че това ще да е проблема..
Известие
Collapse
No announcement yet.
гадно тракане при отваряне на шофьорската врата
Collapse
X
-
И при мен шоферската врата пука, но при мен се износила тази час, но от към купето на колата и се вижда луфт, мазъл съм го с грес ама нъцки, май ще трябва ново да сложа че ме дразни.
Някой копувал ли е такава част и лесно ли се намират?alfa romeo 147 1.9jtd 20.08.2001 ex
Honda Hr-v 4x4 1.6
Comment
-
Разглобяване на кората на задна врата
Колеги, много ви моля, бихте ли ми обяснили как се сваля кората на задна врата на 156-ица. Къде да търся винтовете, къде се намират щипките, за които трябва да внимавам, трябва ли да се сваля манивелката за механизма на вратата и има ли нещо друго, което трябва да се направи или да се има предвид?
Имам дребен проблем, който ме дразни: при паркиране притиснах леко вратата отвън в гумен буфер и има слаб релеф, всъщност плавно вгъване навътре (даже боята е непокътната), което вгъване, ако натисна тенекията на вратата отвътре, ще се изправи. Обаче не знам как технологично да стигна до ламарината. Вгъването е на височина около 15 самтиметра от долния ръб на вратата, успоредно на него и дълго към 20-25 см.
Благодаря на всички, които ми помогнат със съвет!
Comment
Comment